Bizcocho de naranja sanguina y miel

Bizcocho de naranja sanguina y miel

4.0 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
10 raciones

Składniki

  • 20 g de azúcar moreno
  • 10 g de almendras laminadas
  • 1 naranja sanguina
  • 100 g de aceite de oliva Suave La Española (y algo más para engrasar el molde)
  • 180 g de miel
  • 2 huevos
  • 1 yogur griego
  • 120 g de azúcar
  • 120 g de harina de repostería
  • 1 cucharadita de polvo de hornear
  • 100 g de polenta (y algo más para el molde)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 4 g
Kalorie 1431 kJ / 342 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 46 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...