Urządzenia i Akcesoria
Pulled Tandoori Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Chicken
-
garlic clove1
-
red onion halved40 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
water800 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
chicken breasts skinless, sliced (3 cm)600 g
Sauce
-
coconut milk200 g
-
paprika1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30.1 g
Kalorie
928 kJ /
222 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Korma
40 min
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Chicken Garam Masala
50 min
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30 min
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Beef Fajitas
1 godz.
Chicken and Chickpea Tagine
1 godz. 20 min
Mexican Turkey Chilli
40 min
Pulled Pork Rolls
30 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min