Pasta choux (senza glutine)

Pasta choux (senza glutine)

4.2 21 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
400 g

Składniki

  • 150 g di acqua
  • 60 g di burro a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 2 cucchiaini zucchero
  • 90 g di farina di riso consentita da prontuario
  • 45 g di fecola di patate consentita da prontuario
  • 3 uova

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 5 g
Kalorie 837 kJ / 200 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 21.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...