Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di farina manitoba
- 20 g di zucchero
-
20
g di lievito di birra fresco
lub 1 bustina di lievito di birra disidratato - 40 g di latte intero
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- ½ cucchiaino di sale
- 60 g di burro fuso
-
100
g di cioccolato al latte in 8 pezzi
lub 100 g di crema gianduia - 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1029 kJ / 246 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Parker Rolls (panini soffici)
3 Std.
Panini all'olio
3h 10min
Bottoncini al latte semidolci
5h 10min
Zufoli
5ωρ.
Bauletto bicolore
6 godz. 25 min
Fiocchi
7h 30min
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Panini dolci al latte
2 godz. 40 min
Chiocciole al formaggio
4sa 15 dk
Panini al latte ripieni di crema alla vaniglia
40 Min
Pan brioche allo yogurt
5óra 15p
Panini al latte e cioccolato
3 Std.