Urządzenia i Akcesoria
Panettone gastronomico
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 26 godz.
10 porzioni
Składniki
-
200 g di acqua a temperatura ambiente
-
1 bustina di lievito di birra disidratato1 cubetto di lievito di birra fresco
-
30 g di zucchero
-
500 g di farina di forza (o manitoba) + q.b.
-
50 g di burro morbido a pezzi
-
20 g di strutto
-
1 cucchiaino di sale
-
1 uovo
-
10 g di latte
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
6 g
Kalorie
917 kJ /
219 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Węglowodany
36.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Torrone morbido
6h 20min
Panettone gastronomico natalizio
7h
Pasta Choux
2h
Pasta frolla
2h
Pasta all'uovo
1h
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Danubio dolce
3h 25min
Croissant con tonno affumicato
6h
Colomba classica
6h 45min
Panettone al cioccolato e arancia
3h 30min
Pandoro
12h
Letterine segnaposto
5h 15min