Wersje kompatybilne
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di burro
- 100 g di chicchi di miglio
- 150 g di riso originario
- 8 g di lievito in polvere per dolci senza glutine
- 5 uova
- 200 g di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1085 kJ / 259 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 49.4 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Błonnik
- 0.6 g
Alternatywne przepisy
Pasta brisèe (senza glutine)
1h 15min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3h
Piadina (senza glutine)
1 godz. 20 min
Pasta choux (senza glutine)
1 godz. 20 min
Torta margherita (senza glutine)
50 min
Crêpes (senza glutine)
50 min
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2h 50min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 godz. 55 min
Besciamella (senza glutine)
15 Min
Crema pasticcera (senza glutine)
15 Min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 godz. 10 min