Wersje kompatybilne
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di burro
- 100 g di chicchi di miglio
- 150 g di riso originario
- 8 g di lievito in polvere per dolci senza glutine
- 5 uova
- 200 g di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1085 kJ / 259 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 49.4 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Błonnik
- 0.6 g
Alternatywne przepisy
Crema Bimby (senza glutine e senza lattosio)
15 Min
Pasta frolla (senza glutine)
2sa 45 dk
Crêpes (senza glutine)
50 min.
Torta margherita (senza glutine)
50 min.
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Besciamella (senza glutine)
15 Min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1h 50min
Pasta choux e crema pasticcera (senza glutine)
3h 5min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2 Std. 35 Min
Crema pasticcera (senza glutine)
15 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2hod. 55min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 godz. 10 min