Urządzenia i Akcesoria
Pane toscano con lievito madre
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
6 porzioni
Składniki
-
250 g di lievito madre
-
125 g di acqua
-
250 g farina tipo 0, + q.b.250 g di farina tipo 1 + q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
8 g
Kalorie
971 kJ /
232 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane sciapo umbro
14 Std.
Pan brioche integrale
21 Std. 45 Min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Pane multicereali
17 Std. 30 Min
Lievito madre
72 Std. 15 Min
Grissini con esubero di lievito madre
5 Std. 5 Min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Ciriola romana
10 Std. 50 Min
Pagnotte integrali con lievito madre
4 Std.
Pancarrè
5 Std.
Piadina con esubero di lievito madre
1 Std. 50 Min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min