Urządzenia i Akcesoria
Pane toscano con lievito madre
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
6 porzioni
Składniki
-
250 g di lievito madre
-
125 g di acqua
-
250 g farina tipo 0, + q.b.250 g di farina tipo 1 + q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
8 g
Kalorie
971 kJ /
232 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Lievito madre
72h 15min
Piadina con esubero di lievito madre
1h 50min
Pane sciapo umbro
14h
Pane con farina di mais
5h 5min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5min
Il pane di Altamura
4h
Filone di sola semola
2h 50min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Fette biscottate
5h 50min