Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di lievito madre
- 125 g di acqua
-
250
g di farina tipo 1 + q.b.
lub 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 971 kJ / 232 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pagnotte integrali con lievito madre
4 Std.
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pane rustico
2h
Pane al rosmarino e salvia
18 Std.
Pagnotta casereccia
5h 10min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Lievito madre
72 godz. 15 min
Grissini con esubero di lievito madre
5u. 5min
Pane sciapo umbro
14u.
Ciriola romana
10h 50min
Piadina con esubero di lievito madre
1hod. 50min
Pane con farina di mais
5u. 5min