Lomo de cerdo a la riojana (La Rioja)

Lomo de cerdo a la riojana (La Rioja)

4.5 219 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 raciones

Składniki

  • 150 g de cebolla cortada en cuartos
  • 2 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 800 g lomo de cerdo (en dados de 3 cm)
  • 80 g de tomate triturado en conserva
  • 400 g de pimientos del piquillo cortados en tiras
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pastilla de caldo de carne
  • 3 pellizcos de pimienta negra molida
  • 50 g de vino blanco
  • 50 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 25.18 g
Kalorie 1293 kJ / 309 kcal
Tłuszcz 20.34 g
Błonnik 1.88 g
Węglowodany 6.41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...