Albóndigas con salsa de champiñones

Albóndigas con salsa de champiñones

4.4 626 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

  • 130 g de queso parmesano en trozos
  • 50 - 60 g de cebolla
  • 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 1 huevo
  • 2 rebanadas de pan de molde integral
  • 500 g de carne picada (de ternera, cerdo o pollo)
  • 1 puerro (solo la parte blanca) en rodajas
  • 6 - 8 champiñones frescos
  • 70 g de aceite de oliva (y un poco más para regar)
  • 1 cucharadita de harina
  • 300 g de agua
  • 1 pellizco de pimienta molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 20.7 g
Kalorie 2086 kJ / 499 kcal
Tłuszcz 43.2 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 6.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...