Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon rouge, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 500 g de poivrons rouges, coupés en morceaux
- ½ cube de bouillon de légumes
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 50 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 152 kJ / 36 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 6.2 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce curry
30 Min
Sauce napolitaine
1 Std.
Compotée de tomates, poivrons et olives
35 Min
Sauce cocktail
10 Min
Sauce soubise
30 Min
Chutney pomme-oignon-ananas
4 Std.
Tartinade d'aubergine et de poivrons
40 Min
Sauce aigre-douce aux poivrons
40 Min
Caviar d'aubergine aux poivrons
1 godz. 35 min
Tartinade tchèque
10 Min
Sauce tomate épicée
25 Min
Sauce aux câpres
30 Min