![Sauce au poivron et piment d'Espelette Sauce au poivron et piment d'Espelette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0FD77CE3-AD1B-4B69-9E6E-9193B10DA489/Derivates/9FD4816F-5EAB-4364-96D5-0DE6248FC318.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon rouge, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 500 g de poivrons rouges, coupés en morceaux
- ½ cube de bouillon de légumes
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 50 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 152 kJ / 36 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 6.2 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poivrons marinés
55 min
Sauce curry
30 min
Sauce soubise
30 min
Sauce tomate épicée
25min
Pommes de terre épicées dans leur peau
55 min
Sabayon anisé
15 Min
Chutney de poivrons au safran
55 min
Sauce soubise
30 min
Sauce au piment doux
10 min
Pommes de terre Madras
50 min
Riz et légumes à l'aigre douce
50 min
Mayonnaise aux herbes
15 Min