
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon rouge coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 500 g de poivrons rouges coupés en morceaux
- ½ cube de bouillon de légumes
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 50 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 36 kcal / 152 kJ
- Białko
- 1.3 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Węglowodany
- 6.2 g