Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di riso originario
- 100 g di chicchi di miglio
- 200 g di grano saraceno
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1381 kJ / 330 kcal
- Białko
- 9.8 g
- Węglowodany
- 72 g
- Tłuszcz
- 2.3 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane con farina di piselli (senza glutine)
4 godz. 5 min
Mix di farine per dolci (senza glutine)
10 min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1óra 10p
Frolla di riso e ceci (senza glutine)
1 godz. 50 min
Piadina (senza glutine)
1h 20min
Mousse di miglio (senza glutine)
1óra 10p
Miscela per farina senza glutine
10 min
Farina di miglio
10 min
Farina di grano saraceno (senza glutine)
10 min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2h 40 min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2h 35min
Farina di riso (senza glutine)
10 min