Galantina di pollo e yogurt profumato all'aneto

Galantina di pollo e yogurt profumato all'aneto

4.1 22 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
40 fette

Składniki

Galantina di pollo
  • 150 g di peperoni misti (es. rossi, verdi, gialli), a pezzi
  • 300 g di petto di pollo senza pelle e ossa, a pezzi (3-4 cm)
  • 300 g di coscia di pollo, disossata e senza pelle (circa 500 g di cosce di pollo intere), a pezzi
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 2 cucchiaini di sale alle verdure fatto in casa
    1 cucchiaino di sale, + 1 cucchiaino di erbe miste essiccate
  • 500 g di acqua
Salsa allo yogurt profumata all’aneto
  • 10 - 15 rametti di aneto fresco le foglioline
  • 1 spicchio di aglio
  • 300 g di yogurt naturale
  • 50 g di maionese
  • 2 pizzichi di sale

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 34 kcal / 140 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...