Pizza Gourmet nera con porri, stracchino e gamberetti

Pizza Gourmet nera con porri, stracchino e gamberetti

4.7 32 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
5 porzioni

Składniki

  • di riso Venere integrale
    300 g
  • di acqua
    780 g
  • di nero di seppia liquido sciolto in 20 g di acqua
    2 cucchiaini
  • di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
    ½ cubetto
  • di sale
    10 g
  • di olio extravergine di oliva
    55 g
  • di farina tipo 0 per pizza
    250 g
  • di code di gambero fresche pulite
    100 g
  • di porri a rondelle
    100 g
  • di stracchino a pezzi
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 560 kcal / 2343 kJ
Białko 17.5 g
Tłuszcz 18.5 g
Węglowodany 80.9 g
Błonnik 7.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...