Stuffed Chicken and Glazed Potatoes

Stuffed Chicken and Glazed Potatoes

Brak ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • nuts, whole, mixed (e. g. pecans, hazelnuts, cashews, peanuts), toasted
    45 g
  • shallot (approx. 2.5 cm), cut in half
    1
  • garlic clove
    1
  • mushroom, fresh cut in halves
    255 g
  • olive oil
    30 g
  • salt
    5 pinches
  • floury potatoes cut in half lengthwise
    395 g
    395 g new potatoes, cut in half lengthwise
  • maple syrup
    45 g
    45 g honey
  • butter, unsalted cut into pieces
    105 g
  • paprika, smoked, ground
    ½ tsp
  • cinnamon, ground
    2 pinches
  • cayenne pepper, ground
    2 pinches
  • shallot (approx.2.5 cm), cut in half
    1
  • celery stalk cut into pieces
    100 g
  • leek sliced in rounds (3/4 cm)
    100 g
  • carrot cut into pieces
    70 g
  • chicken breast, skinless, boneless flattened with a rolling pin (¼ in. thick), (see Tip)
    510 g
  • Serrano ham sliced
    100 g
  • whisky, any type
    45 g
  • water
    315 g
  • broccoli florets
    200 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1021.9 mg
Białko 45.1 g
Kalorie 3078.5 kJ / 735.8 kcal
Tłuszcz 40.9 g
Błonnik 6.1 g
Tłuszcz nasycony 17 g
Węglowodany 43.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie