Urządzenia i Akcesoria
Carrot and Parsnip Mash
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
shallot quartered30 g
-
garlic cloves2
-
carrot cut into pieces (1 in.)450 g
-
parsnip cut into pieces (1 in.)300 g
-
vegetable stock paste½ tsp
-
water225 g
-
salt to taste¼ tsp
-
black pepper, freshly ground to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
156.1 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
308.1 kJ /
73.6 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
17.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Holiday Table
14 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Coleslaw
10 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
Keine Bewertungen
Asparagus Sauté
15 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Green Goddess Salad
10 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Cauliflower Mash
Keine Bewertungen
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 Std.
Steamed Broccoli
25 Min
Green Goddess Salad
10 Min
Garden Green Crêpes
1 Std. 15 Min