Urządzenia i Akcesoria
Carrot and Parsnip Mash
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
shallot quartered30 g
-
garlic cloves2
-
carrot cut into pieces (1 in.)450 g
-
parsnip cut into pieces (1 in.)300 g
-
vegetable stock paste½ tsp
-
water225 g
-
salt to taste¼ tsp
-
black pepper, freshly ground to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
156.1 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
308.1 kJ /
73.6 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
17.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Holiday Table
14 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Agedashi tofu
30 min
Coconut Dome with Strawberry and Meringue
Brak ocen
Candied Peanuts
10 min
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1 godz. 35 min
Garlic and sage mash
30 min
Horchata
5 min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20 min
Welsh Anglesey eggs
1 godz.
Caramel ice cream
9 godz.
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
2 godz. 10 min
Aligot (Cheesy Mashed Potato)
30 min
Dairy-free pumpkin soup
30 min