Suet pastry with thyme
TM6 TM5 TM31

Suet pastry with thyme

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 200 g plain flour
  • 100 g suet mix (see Tips)
  • 5 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 1 tsp mustard powder
  • ¼ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 120 g cold water

Wartości odżywcze
na 420 g
Kalorie
6690.3 kJ / 1599 kcal
Białko
23 g
Węglowodany
154.9 g
Tłuszcz
96.8 g
Tłuszcz nasycony
52.8 g
Błonnik
6.5 g
Sód
598 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy