
Urządzenia i Akcesoria
Suet pastry with thyme
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
420 g
Składniki
-
plain flour200 g
-
suet mix (see Tips)100 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
mustard powder1 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cold water120 g
Wartości odżywcze na 420 g
Kalorie
1599 kcal /
6690.3 kJ
Białko
23 g
Tłuszcz
96.8 g
Węglowodany
154.9 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
52.8 g
Sód
598 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pastry
21 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia