Suet pastry with thyme

Suet pastry with thyme

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
420 g

Składniki

  • plain flour
    200 g
  • suet mix (see Tips)
    100 g
  • fresh thyme leaves only
    5 sprigs
  • mustard powder
    1 tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • cold water
    120 g

Wartości odżywcze na 420 g

Kalorie 1599 kcal / 6690.3 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 96.8 g
Węglowodany 154.9 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 52.8 g
Sód 598 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...