Urządzenia i Akcesoria
Suet pastry with thyme
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
420 g
Składniki
-
plain flour200 g
-
suet mix (see Tips)100 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
mustard powder1 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cold water120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 420 g
Sód
598 mg
Białko
23 g
Kalorie
6690.3 kJ /
1599 kcal
Tłuszcz
96.8 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
52.8 g
Węglowodany
154.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pastry
21 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Lemon curd
20 min
Rum and raisin ice cream
24 godz. 10 min
Piccalilli
12 godz. 35 min
Shortcrust pastry with lard
35 min
Viennese whirl mince pies
1 godz. 40 min
Carrot and swede mash
25 min
Gin and juniper berry marmalade
1 godz. 30 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Steamed rhubarb (300-450 g)
20 min
Cheese Sauce
15 min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45 min