Urządzenia i Akcesoria
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
Filling and Topping
-
Gruyère cheese cut in pieces120 g
-
olive oil20 g
-
red onions halved80 g
-
garlic clove1
-
brown mushrooms, fresh sliced250 g
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh chives chopped1 Tbsp
Paptert Filling and Assembling
-
water800 g
-
fine sea salt1 tsp
-
maize flour white170 g
-
unsalted butter20 g
-
200 g fresh sweetcorn kernelstinned sweetcorn200 g
-
150 g cooked bacon, cut in thin slicesbiltong cut in thin slices150 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
double cream200 g
-
fresh basil leaves roughly chopped10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14 g
Kalorie
1422 kJ /
340 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional bobotie
1 godz. 30 min
Malva pudding
50 min
Milk Tart
8 godz. 45 min
Bunny Chow with Durban Curry
3 godz.
Tin Can Mealie Bread
25 min
Milk tart
3 godz.
Mealie bread
55 min
Malva Pudding
55 min
Peppermint Crisp Parfait
2 godz. 25 min
Buttermilk rusks
29 godz. 25 min
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1 godz. 45 min
Vetkoek (fet-cook)
1 godz. 35 min