Biltong, Mushroom and Feta Paptert
TM5 TM6

Biltong, Mushroom and Feta Paptert

4.7 (9 ocen)

Składniki

Filling and Topping

  • 120 g Gruyère cheese, cut in pieces
  • 20 g olive oil
  • 80 g red onions, halved
  • 1 garlic clove
  • 250 g brown mushrooms, fresh, sliced
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 Tbsp fresh chives, chopped

Paptert Filling and Assembling

  • 800 g water
  • 1 tsp fine sea salt
  • 170 g maize flour, white
  • 20 g unsalted butter
  • 200 g tinned sweetcorn
    lub 200 g fresh sweetcorn kernels
  • 150 g biltong, cut in thin slices
    lub 150 g cooked bacon, cut in thin slices
  • 100 g feta cheese, crumbled
  • 200 g double cream
  • 10 fresh basil leaves, roughly chopped

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1422 kJ / 340 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz
22 g
Błonnik
3.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy