Biltong, Mushroom and Feta Paptert

Biltong, Mushroom and Feta Paptert

4.6 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions

Składniki

Filling and Topping
  • Gruyère cheese cut in pieces
    120 g
  • olive oil
    20 g
  • red onions halved
    80 g
  • garlic clove
    1
  • brown mushrooms, fresh sliced
    250 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • fresh chives chopped
    1 Tbsp
Paptert Filling and Assembling
  • water
    800 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • maize flour white
    170 g
  • unsalted butter
    20 g
  • tinned sweetcorn
    200 g
    200 g fresh sweetcorn kernels
  • biltong cut in thin slices
    150 g
    150 g cooked bacon, cut in thin slices
  • feta cheese crumbled
    100 g
  • double cream
    200 g
  • fresh basil leaves roughly chopped
    10

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 340 kcal / 1422 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 20 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...