柚子醬燒豬

柚子醬燒豬

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
6 人份

Składniki

  • 蒜頭
    4 粒
  • 清酒
    20 克
  • 醬油
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 紅味噌
    ½ 大匙
  • 韓國辣椒醬
    ½ 大匙
  • 腩排 (子排),塊狀(約3公分)
    500 克
  • 15 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    150 克
  • 柚子蜜
    2 大匙
  • 綜合甜椒 ,切塊(約3公分)
    70 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 382 kcal / 1598 kJ
Białko 12.9 g
Tłuszcz 33.3 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...