
Urządzenia i Akcesoria
柚子醬燒豬
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
6 人份
Składniki
-
蒜頭4 粒
-
清酒20 克
-
醬油1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
紅味噌½ 大匙
-
韓國辣椒醬½ 大匙
-
腩排 (子排),塊狀(約3公分)500 克
-
油15 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)150 克
-
柚子蜜2 大匙
-
綜合甜椒 ,切塊(約3公分)70 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
382 kcal /
1598 kJ
Białko
12.9 g
Tłuszcz
33.3 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

胃口大開下飯菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan