Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di farina senza glutine per pizza o pasta + q.b.
- 250 g di acqua + q.b.
- 90 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
-
1
cucchiaino di bicarbonato di sodio
lub 1 cucchiaino di lievito in polvere istantaneo per torte salate, consentito da prontuario
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 49.9 g
- Tłuszcz
- 11.8 g
- Błonnik
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta brisèe (senza glutine)
1小时 15 分钟
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1hod. 40min
Pane veloce (senza glutine)
1小时
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Pane in cassetta (senza glutine)
13h 45min
Crêpes (senza glutine)
50min
Crema Bimby (senza glutine e senza lattosio)
15 Min
Pasta frolla (senza glutine)
2u. 45min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2h 50min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Besciamella (senza glutine)
15 Min
Pasta per pizza (senza glutine)
2小时 10 分钟