Piadina (senza glutine)

Piadina (senza glutine)

3.9 48 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 pezzi

Składniki

  • 500 g di farina senza glutine per pizza o pasta + q.b.
  • 250 g di acqua + q.b.
  • 90 g di strutto
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
    1 cucchiaino di lievito in polvere, istantaneo per torte salate, consentito da prontuario

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 2.4 g
Kalorie 1268 kJ / 303 kcal
Tłuszcz 11.8 g
Błonnik 3.9 g
Węglowodany 49.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...