Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di farina tipo 0
- 150 g di farina integrale
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 987 kJ / 236 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min
Pane di segale
3h 20min
Pane multicereali
17h 30min
Pane integrale al vapore
2 Std.
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40 min
Pane all'orzo
2h 45min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pane integrale in cassetta
4 godz.
Pane di grano saraceno
2 Std. 35 Min
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Panini integrali alle erbe
4 godz. 45 min
Pagnotta casereccia
5h 10min