Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di farina tipo 0
- 150 g di farina integrale
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 987 kJ / 236 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baguette tradizionale
15h 35 min
Pane nero siciliano
8h 50min
Pane all'orzo
2 godz. 45 min
Filone di sola semola
2h 50min
Pan brioche integrale
21h 45 min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane multicereali
17h 30 min
Biscotti integrali al miele
50 Min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Pane toscano con lievito madre
5 godz.
Pagnotta casereccia
5h 10 min