Gelato al gianduia

Gelato al gianduia

4.6 67 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

  • 110 g di nocciole sgusciate e tostate
  • 100 g di cioccolato gianduia a pezzi
  • 150 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 350 g di latte intero
  • 2 uova
  • 80 g di zucchero
  • 20 g di cacao amaro in polvere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 9.4 g
Kalorie 1766 kJ / 422 kcal
Tłuszcz 31.2 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 27.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...