Gelato al gianduia
TM5 TM6

Gelato al gianduia

4.6 (58 ocen)

Składniki

  • 110 g di nocciole sgusciate e tostate
  • 100 g di cioccolato gianduia a pezzi
  • 150 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 350 g di latte intero
  • 2 uova
  • 80 g di zucchero
  • 20 g di cacao amaro in polvere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1766 kJ / 422 kcal
Białko
9.4 g
Węglowodany
27.6 g
Tłuszcz
31.2 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy