Urządzenia i Akcesoria
Mee Rebus Zoodles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
zucchinis slender type (approx. 5 cm in diameter)800 g
-
peanuts100 g
-
sweet potatoes cut in cubes200 g
-
water2200 g
-
yellow onion cut in quarters100 g
-
fresh lemongrass white part only, bruised2 stalks
-
galangal10 g
-
belacan (shrimp paste)10 g
-
dried shrimp10 g
-
fermented bean paste (taucu)30 g
-
meat curry powder40 g
-
cooking oil30 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
sugar1 tbsp
-
salt adjust to taste2 tsp
-
hard-boiled eggs cut in halves4
-
fried firm tofu (tau kwa) cut in cubes150 g
-
crispy fried shallots3 tbsp
-
fresh red chilli sliced1
-
bean sprouts (taugeh) blanched10 g
-
calamansi lime cut in halves2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1754.8 mg
Białko
39.9 g
Kalorie
2750.6 kJ /
657.4 kcal
Tłuszcz
36.9 g
Błonnik
10.6 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
52.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cutter+
18 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1 godz. 5 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Egg Salad Sandwiches
35 min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Pinakbet
15 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 godz. 15 min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.