Pain blanc

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
12 portions

Składniki

Éponge
  • 50 g d'eau
  • 5 g de levure fraîche
  • 1 c. à soupe de sucre
    1 c. à soupe de miel
  • 110 g de farine à pain
Pâte à pain
  • 300 g d'eau
  • 20 g de levure fraîche
  • 540 g de farine à pain
  • 2 c. à café de sel
  • de la farine à pain pour saupoudrer

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 396.3 mg
Białko 7.3 g
Kalorie 863 kJ / 206 kcal
Tłuszcz 1.1 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 41.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...