
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de lait
- 100 g de crème entière
- 50 g de sucre
- 25 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 500 g de farine
- 2 œufs
- 1 pincée de sel
- un peu de lait
- Wartości odżywcze
- na 16 portions
- Kalorie
- 2703.6 kcal / 11311.8 kJ
- Białko
- 83.7 g
- Tłuszcz
- 60.2 g
- Węglowodany
- 453.1 g
- Błonnik
- 20.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 31.1 g
- Sód
- 452.3 mg