Petits pains moelleux

Petits pains moelleux

4.8 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
16 portions

Składniki

  • 150 g de lait
  • 100 g de crème entière
  • 50 g de sucre
  • 25 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 500 g de farine
  • 2 œufs
  • 1 pincée de sel
  • un peu de lait

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 16 portions

Sód 452.3 mg
Białko 83.7 g
Kalorie 11311.8 kJ / 2703.6 kcal
Tłuszcz 60.2 g
Błonnik 20.2 g
Tłuszcz nasycony 31.1 g
Węglowodany 453.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...