Crossies au chocolat et pistache Dubaï

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
42 morceaux

Składniki

  • 30 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
    30 g de pistaches, hachées
  • 130 g de pâte filo râpée pour le kataifi; cheveux d'ange kataifi
  • 130 g de cornflakes
  • 400 g de chocolat blanc cassé en morceaux (2 cm)
  • 100 g de crème de pistache
  • 15 g de tahini
  • 15 g de sirop de dattes
  • 100 g de chocolat fondant cassé en morceaux (2 cm)
  • 10 g d'huile de noix de coco
  • 20 g de pistaches, hachées
  • 5 g de paillettes comestibles dorées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Sód 47 mg
Białko 2 g
Kalorie 462 kJ / 110.4 kcal
Tłuszcz 6.2 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Węglowodany 12.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...