Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g de vin rosé
- 150 g de sirop de sucre de canne
- 150 g de fraises, et quelques unes pour la décoration
- le jus d'1/2 citron jaune
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 507.8 kJ / 121.4 kcal
- Białko
- 0.2 g
- Węglowodany
- 13.5 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 46.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jambalaya de poulet
40 min
Salade de chou-fleur, feta et sésame noir
5min
Café à la noisette
25min
Tomates farcies façon chakchouka et œufs pochés
30 min
Poulet entier avec riz safrané et légumes vapeur
1h
Crumpets (UK)
3h
Carpaccio d’ananas, noix de saint-jacques poêlées, sauce curry-coco et tuile parmesan-curry
30 min
Frozen spritz
10min
Tagliolini au cabillaud et au combava
25min
Œufs en cocotte aux petits pois et jambon
30 min
Fondant baulois aux pépites de caramel
8h
Poulet au citron et tagliatelle de courgette
30 min