Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g de vin rosé
- 150 g de sirop de sucre de canne
- 150 g de fraises, et quelques unes pour la décoration
- le jus d'1/2 citron jaune
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 507.8 kJ / 121.4 kcal
- Białko
- 0.2 g
- Węglowodany
- 13.5 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 46.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dôme glacé au yaourt, à la fraise et à la myrtille
10min
Rigatoni et pesto de mâche
20 min
Jus de clémentine et carotte
10min
Galette des rois façon tartiflette
1 Std. 30 Min
Tartine de brioche aux pêches pochées au thym, sauce caramel
40 min
Galette des rois vanille-fève tonka
1h 20min
Cupcakes roses
3h 40min
Pain apéritif noir aux lardons, oignons, tomates séchées et béchamel
1 Std. 30 Min
Soupe de panais au pain d'épices
35 min
Cake vapeur citron et framboises
1h 15min
Homard rôti et sauce au cidre
45 min
Frozen spritz
10min