
Urządzenia i Akcesoria
DIY pizza pockets
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
14 portions
Składniki
Pizza dough
-
water220 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
sea salt1 tsp
Pizza pockets
-
mozzarella cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
extra virgin olive oil plus extra to brush20 g
-
vegetables (e.g zucchini, carrot, capsicum, onion, spinach), cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
fresh tomato cut into quarters and deseeded1
-
tomato paste100 g
-
dried oregano1 tsp
-
ham slices, cut into strips80 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
186.5 kcal /
780.2 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
6.8 g
Węglowodany
24 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Sód
270 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
Jaffa muffin
40 min
Hidden veg sausage rolls
45 min
VEGEMITE® pasta
30 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Cheese and bacon rolls
2 godz.
Vegemite® and cheese scrolls
1 godz. 35 min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min
Better banana cake
45 min