Urządzenia i Akcesoria
No-bake mango cheesecake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz. 20 min
12 portions
Składniki
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra to grease100 g
-
digestive biscuits broken into pieces140 g
-
raw macadamia nuts40 g
-
desiccated coconut20 g
-
water120 g
-
gelatine powder20 g
-
fresh mango flesh (approx. 3-4 mangoes), peeled and cut into pieces (see Tips)650 g
-
caster sugar100 g
-
cream cheese softened500 g
-
sour cream300 g
-
sea salt1 pinch
-
lime zest and juice1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
226.9 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
1663.2 kJ /
397.5 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
16.2 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26 godz. 30 min
Berry Liqueur
25 min
Blueberry and lemon curd muffins
50 min
Crumbs chocolate chip cookies
1 godz. 10 min
TM7 Demo (NZ)
1 godz. 30 min
Basic cheesecake
10 godz.
Beef, ale and dumpling stew
2 godz. 55 min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 godz. 5 min
Oysters with Lime Granita
Brak ocen
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3 godz. 30 min
Soft Chinese bread rolls
1 godz. 20 min