Urządzenia i Akcesoria
No-bake mango cheesecake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz. 20 min
12 portions
Składniki
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra to grease100 g
-
digestive biscuits broken into pieces140 g
-
raw macadamia nuts40 g
-
desiccated coconut20 g
-
water120 g
-
gelatine powder20 g
-
fresh mango flesh (approx. 3-4 mangoes), peeled and cut into pieces (see Tips)650 g
-
caster sugar100 g
-
cream cheese softened500 g
-
sour cream300 g
-
sea salt1 pinch
-
lime zest and juice1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
226.9 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
1663.2 kJ /
397.5 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
16.2 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Walnut cake with coffee frosting
1 godz. 10 min
HongKong Style Soy Braised Chicken
Brak ocen
Creamy Turmeric Ginger Lemonade
5 min
Slow Cooked Red Wine Poached Pears
Brak ocen
Pistachio cream madeleines
24 godz. 35 min
Chunky guacamole
10 min
All in one bowl bolognese
40 min
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
4 godz. 40 min
Bomboloni with Custard
3 godz. 30 min
Easy banana muffins
30 min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10 min