Urządzenia i Akcesoria
No-bake mango cheesecake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz. 20 min
12 portions
Składniki
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra to grease100 g
-
digestive biscuits broken into pieces140 g
-
raw macadamia nuts40 g
-
desiccated coconut20 g
-
water120 g
-
gelatine powder20 g
-
fresh mango flesh (approx. 3-4 mangoes), peeled and cut into pieces (see Tips)650 g
-
caster sugar100 g
-
cream cheese softened500 g
-
sour cream300 g
-
sea salt1 pinch
-
lime zest and juice1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
226.9 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
1663.2 kJ /
397.5 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
16.2 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3 godz. 10 min
Turmeric chicken bone broth
6 godz. 10 min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 godz. 5 min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4 godz. 25 min
Caramel syrup
25 min
Vegan orange croissants
3 godz. 20 min
Croissants
16 godz.
Pistachio macarons
2 godz. 30 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 godz. 10 min
Char siu pork bao
2 godz. 10 min