Urządzenia i Akcesoria
Little lemon cheesecakes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
12 portions
Składniki
Soaking
-
raw cashews (see Tips)200 g
-
pitted Medjool dates (see Tips)100 g
-
salt1 tsp
-
filtered water for soaking
Base
-
tigernuts skinned (see Tips)100 g
-
pitted Medjool date1
-
pure maple syrup2 tsp
-
coconut oil2 tsp
-
raw cacao powder2 tsp
-
filtered water1 tbsp
Lemon filling
-
raw cacao butter150 g
-
lemon juice150 g
-
plant-based milk of choice150 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tbsp
-
ground turmeric1 pinch
-
fresh raspberries for decorating
-
fresh blueberries for decorating
-
lemon slices, for decorating
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.1 g
Kalorie
1280 kJ /
304.7 kcal
Tłuszcz
23.9 g
Błonnik
5.7 g
Węglowodany
18.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Festive fruit cake
30 godz. 55 min
Fresh fruit punch
24 godz. 20 min
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
20 min
Quinoa ANZAC biscuits
1 godz.
Prune jam
55 min
Home-style sponge cake
2 godz. 30 min
Lemon cake
2 godz.
Potato cakes
45 min
Finger lime tarts
2 godz. 30 min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 godz. 5 min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 godz.
Lemon ice cream torte
48 godz. 40 min