Guisado de bochechas com amêijoas e chocos

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
4 doses

Składniki

  • azeite
    60 g
  • cebola cortada em fatias
    200 g
    200 g cebola roxa, cortada em fatias
  • bochechas de vaca cortadas em pedaços (4-5 cm)
    1000 g
  • vinho tinto
    300 g
  • caldo de carne
    2 cubos de
  • pimenta preta
    2 pitadas de
  • tomilho seco
    2 - 3 c. chá de
  • chocos c/ tinta cortados em pedaços (2-3 cm aprox.)
    450 g
  • amêijoas frescas e limpas
    500 g
  • Coentros picados q.b. p/ guarnecer

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 1382.9 mg
Białko 91.1 g
Kalorie 3115.5 kJ / 744.6 kcal
Tłuszcz 29.7 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 12.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...