Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1650 g d'eau (150 g + 1500 g)
- 1 c. à thé de levure sèche active
- 230 g de farine tout usage et un peu plus pour fariner
- 5 g de sel fin
- 10 g de beurre non salé, pour beurrer
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1025 kJ / 241 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Sauce aux canneberges faible en glucides
20 Min
Trempette bière et fromage
15 Min
Pain Bannock
45 Min
Avocat avec œuf et tartare de saumon
45 Min
Salsa de piments habanero
10 Min
Soupe à l'oignon (TM6)
1 Std.
Steaks de surlonge et beurre aux herbes, pommes de terre au romarin et brocolis
45 Min
Fricassée de poulet (Métrique)
55min
Salade de chou
10 Min
Riz aux herbes
35 Min
Brownies à la stout
45 Min
Salade de poulet, amandes et canneberges
15 Min