Pain blanc vapeur

Pain blanc vapeur

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions

Składniki

  • 1650 g d'eau (150 g + 1500 g)
  • 1 c. à thé de levure sèche active
  • 230 g de farine tout usage et un peu plus pour fariner
  • 5 g de sel fin
  • 10 g de beurre non salé pour beurrer

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 7 g
Kalorie 1025 kJ / 241 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...