Soupe de légumes aux gnocchi

3.8 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de poireau en morceaux (2 cm)
  • 150 g de carotte en morceaux (3 cm)
  • 150 g de courge en morceaux (3 cm)
  • 30 g d'huile d'olive
  • 800 g d'eau
  • 2 c. à café de bouillon de légumes en pâte
    2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • 200 g de haricots cannellini égouttés
    200 g de haricots blancs, en boîte, égouttés
  • 20 g de sauce de soja
  • 400 g de gnocchi au rayon frais
  • 2 brins de persil frais haché
    20 g de parmesan rapé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 509 mg
Białko 10 g
Kalorie 1286 kJ / 307 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...