Dango mochi et sauce mitarashi

5.0 3 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
9 pièces

Składniki

La sauce mitarashi
  • 22 g de mirin
  • 200 g d'eau et une cuillère à soupe
  • 37 g de sucre de canne
  • 35 g de sauce de soja
  • 2 c. à soupe fécule de maïs
Boulettes de farine de riz (dango)
  • 150 g de tofu soyeux égoutté
  • 150 g de farine de riz gluant
  • 2 c. à soupe d'eau
  • 1000 g d'eau

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 221 mg
Białko 2.8 g
Kalorie 414.9 kJ / 99.2 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 19.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...