Babka pistache et fleur d'oranger

Babka pistache et fleur d'oranger

4.7 56 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 5 min
8 parts

Składniki

  • de pistaches vertes décortiquées
    40 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    12 g
  • de lait
    150 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    250 g
  • de sucre en poudre
    50 g
  • de sel
    4 g
  • de beurre à température ambiante, en morceaux, et un peu pour le moule
    50 g
  • d'eau de fleur d'oranger
    1 c. à soupe
  • de crème de pistache
    2 c. à soupe bombées

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 233 kcal / 975 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...