Zuppa di verdure con gnocchi di patate

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 50 g di porro a fette (2 cm)
  • 150 g di carote pelate e a pezzi (3 cm)
  • 150 g di polpa di zucca a pezzi (3 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 800 g di brodo vegetale
    800 g di acqua calda (non bollente), + 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale
  • 200 g di fagioli di soia cotti a vapore
    200 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati
  • 20 g di salsa di soia
  • 400 g di pasta fresca tipo gnocchi di patate
  • sale a piacere
  • 2 rametti di prezzemolo fresco tritato
  • 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 400.8 mg
Białko 8.5 g
Kalorie 912.1 kJ / 218 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...