Urządzenia i Akcesoria
Stir Fried Pork with Chillies
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
cooking oil10 g
-
garlic slices4 cloves
-
fresh ginger3
-
pork belly, skinless cut into 0.5 cm thick slices300 g
-
green chilli, fresh sliced diagonally200 g
-
lao gan ma sauce20 g
-
soy sauce, light10 g
-
dark soy sauce10 g
-
fresh red chillies sliced, to garnish2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
165 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
1406 kJ /
336 kcal
Tłuszcz
32.7 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
First Flavours
30 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Pandan Sponge Cake
1 godz.
Soy Braised Whole Chicken
Brak ocen
Pork Ball Soup With Cabbage
Brak ocen
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25 godz.
Beef and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
Brak ocen
Sliced Fish Tofu Soup
2 godz. 10 min