Bocconcini di pesce con crema di zucca e riso basmati

4.3 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 60 - 70 g di farina tipo 00
  • 800 g di filetti di pesce spada pulito e a tocchetti (3 cm)
    800 g di filetti di salmone fresco, pulito e a tocchetti (3 cm)
  • ½ cucchiaino di sale
  • 3 pizzichi di pepe nero macinato
  • 250 g di riso basmati
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 350 g di zucca a pezzi 3 cm (vedere consigli)
  • 600 g di acqua
  • ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale
    ½ dado per brodo vegetale
  • 5 g di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 949.1 mg
Białko 46.5 g
Kalorie 2801.6 kJ / 669.6 kcal
Tłuszcz 21.5 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 4.6 g
Węglowodany 69.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...