Nuggets de poulet panés au son d’avoine façon milanaise

Nuggets de poulet panés au son d’avoine façon milanaise

5.0 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 150 g de son d'avoine
  • ½ c. à soupe de paprika
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 2 œufs
  • 3 filets de poulet en gros morceaux
  • huile neutre (tournesol ou pépins de raisins)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 169.5 mg
Białko 41.7 g
Kalorie 2063.1 kJ / 493.1 kcal
Tłuszcz 31.9 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Węglowodany 17.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...