Urządzenia i Akcesoria
Eton mess
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 doses
Składniki
-
pistácios50 g
-
açúcar mais 2 c. de sopa p/ chantilly50 g
-
morangos400 g
-
natas c/ 35% de gordura bem frias600 g
-
suspiros partidos em pedaços200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
76.6 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
2380.2 kJ /
568.9 kcal
Tłuszcz
41.1 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
23.5 g
Węglowodany
47.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate fantasia
2 godz. 10 min
Farófias com caramelo
25 min
Farófias
20 min
Mousse de chocolate branco e morangos
2 godz. 10 min
Farófias com creme de limão
40 min
Gelado de iogurte com morango
5 godz. 45 min
Gelado de cheesecake de limão
8 godz.
Mousse de chocolate branco e frutos vermelhos
45 min
Gelado bicolor com praliné
8 godz. 20 min
Mousse de chocolate e menta
3 godz. 15 min
Crumble frio de framboesas
15 min
Figos e castanhas de Natal
15 min