Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g água
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de fermento de padeiro seco
- 5 g sal
- 30 g azeitonas s/ caroço
- 1 c. chá de orégãos
- 20 g azeite
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1075 kJ / 257 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pão turco
2 Std. 10 Min
Pão de iogurte
50 Min
Pão doce
2 Std. 30 Min
Artisan bread
1 Std. 30 Min
Pão de azeitonas
1 Std. 20 Min
Broa de milho
2 Std. 20 Min
Cacetinhos de centeio
1 Std. 30 Min
Pão de ervas aromáticas
1 Std. 40 Min
Pão tibetano “Balep korkun”
1 Std. 30 Min
Ciabatta com azeitonas
1 Std. 30 Min
Massa lêveda - Pão caseiro
1h 5min
Pão de forma integral
2 Std.