Crêpes à la compote d’abricots secs

Crêpes à la compote d’abricots secs

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 pièces

Składniki

  • 60 g de farine de seigle
  • 1 pincée de sel
  • 1 œuf
  • 250 g de lait demi-écrémé
  • 100 g d'abricots secs
  • 50 g de jus d'orange
  • 50 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 89.9 mg
Białko 6.6 g
Kalorie 711.6 kJ / 170.1 kcal
Tłuszcz 1.9 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 31.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...