Spaghetti al Tonno

3.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen

Składniki

  • Knoblauchzehen
    2
  • rote Chilischoten, frisch entkernt
    2
    ½ TL Chiliflocken
  • Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
    70 g
  • Thunfisch, frisch ohne Haut und in Würfeln (3 cm)
    400 g
  • Salz
    1 Prise
  • Kapern, gesalzen in kaltem Wasser abgewaschen
    80 g
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen
  • Basilikum, frisch Blätter abgezupft, grob zerhackt oder zerzupft
    1 Bund
  • Cherry-Tomaten geviertelt
    400 g
  • Wasser
    1500 g
  • Spaghetti
    450 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 851.9 mg
Białko 30.1 g
Kalorie 2059.6 kJ / 492.3 kcal
Tłuszcz 11.8 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 65.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...