Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 Zweigchen Petersilie, frisch, vorsichtig gewaschen und getrocknet
- 200 g geräucherter Lachs
- 30 g Olivenöl, nativ
- 20 g Butter
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Linguine
- 30 g Wodka
- 30 g Vollrahm
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2002 kJ / 478 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panang-Curry
45 Min
Munder Safranrisotto
45 Min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchetti
35 Min
Risotto milanese
30 Min
Stroganoff
45 Min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 Min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30 Min
Crevettencurry
35 Min
Crevetten Sweet and Sour
40 Min
Pouletbrust alla pizzaiola
55min
Pennette mit Safran und Crevetten
30 Min
Züri-Gschnätzlets
50 Min