Nouilles asiatiques et légumes

4.4 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 1 centimètre de gingembre frais pelés, coupés en rondelles (2 mm)
  • 1 piment rouge frais
  • 100 g de fenouil coupée en tranches (2 cm)
  • 25 g d'huile de sésame
  • 120 g de poireaux coupée en tranches (5 mm)
  • 250 g de carottes coupé en bâtonnets (5 cm x 5 mm)
  • 250 g de nouille de riz
    250 g de vermicelles asiatiques
  • 600 - 700 g d'eau, à température ambiante
  • 50 g de sauce de soja
  • 90 g de sauce chili sucrée
  • 150 g de chou frisé kale coupés en tranche
  • 600 g d'eau
  • 1 c. à café de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 933.4 mg
Białko 8.1 g
Kalorie 1639.8 kJ / 391.9 kcal
Tłuszcz 7.4 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 73.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...