Spaghetti de courgette, sauce tomate aux légumes

Spaghetti de courgette, sauce tomate aux légumes

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portion

Składniki

  • 600 g de courgette de la taille de la goulotte
  • 100 g d'oignons coupé en deux
  • 4 - 5 brins de persil frais
  • 100 g de poivrons rouges coupé en morceaux (4 cm)
  • 50 g de poivrons verts coupé en morceaux (4 cm)
  • 100 g d'aubergines coupée en morceaux (3 cm)
  • 15 g de champignons séchés
  • 1 gousse d'ail
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 1 ½ c. à café de poivre noir, moulu
  • 3 pincées de poudre de paprika
  • 50 g d'huile d'olive
  • 200 g tomates concassées en conserve

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 987.2 mg
Białko 3.9 g
Kalorie 812.8 kJ / 194.3 kcal
Tłuszcz 12.8 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 18.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...