Cupole di gelatina alla frutta

5.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 pezzi

Składniki

  • 400 g di acqua
  • 45 g di gelatina in polvere
  • 100 g di lamponi freschi
  • 100 g di mirtilli freschi
  • menta fresca le foglioline lavate e asciugate q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 22.2 mg
Białko 9.3 g
Kalorie 176.1 kJ / 42.1 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...