Pane di riso e soia (senza glutine)

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
635 g

Składniki

Farina di riso
  • 600 g di riso a chicco lungo
    600 g di riso basmati
Farina di soia
  • 600 g di fagioli di soia secchi
Pane
  • 400 g di acqua + q.b.
  • 10 g di lievito di birra fresco senza glutine
  • 15 g di psillio
  • 50 g di farina di mais
  • 5 g di sale

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 380.3 mg
Białko 17.8 g
Kalorie 2056.3 kJ / 491.5 kcal
Tłuszcz 5.6 g
Błonnik 8.6 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Węglowodany 92.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...