Crema pasticcera allo sciroppo d'acero

Crema pasticcera allo sciroppo d'acero

4.6 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porzioni

Składniki

  • di latte intero
    200 g
  • di panna (30-40% di grassi) (vedere varianti)
    150 g
  • di sciroppo di acero
    150 - 250 g
  • di amido di mais (maizena)
    30 g
  • uova
    2
  • zucchero (opcjonalnie) di acero, a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 218.8 kcal / 915.5 kJ
Białko 4.1 g
Tłuszcz 7.7 g
Węglowodany 34.2 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 4.2 g
Sód 50.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...