Crema pasticcera allo sciroppo d'acero

Crema pasticcera allo sciroppo d'acero

4.7 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porzioni

Składniki

  • 200 g di latte intero
  • 150 g di panna (30-40% di grassi) (vedere varianti)
  • 150 - 250 g di sciroppo di acero
  • 30 g di amido di mais (maizena)
  • 2 uova
  • zucchero (opcjonalnie) di acero, a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 50.2 mg
Białko 4.1 g
Kalorie 915.5 kJ / 218.8 kcal
Tłuszcz 7.7 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 4.2 g
Węglowodany 34.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...