Crema pasticcera allo sciroppo d'acero
TM6

Crema pasticcera allo sciroppo d'acero

4.3 (3 oceny)

Składniki

  • 200 g di latte intero
  • 150 g di panna (30-40% di grassi) (vedere varianti)
  • 150 - 250 g di sciroppo di acero
  • 30 g di amido di mais (maizena)
  • 2 uova
  • zucchero di acero, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
915.5 kJ / 218.8 kcal
Białko
4.1 g
Węglowodany
34.2 g
Tłuszcz
7.7 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Błonnik
0.3 g
Sód
50.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy