Mini Japanese cotton cheesecake (senza glutine)

Mini Japanese cotton cheesecake (senza glutine)

3.5 12 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 pezzi

Składniki

  • 6 uova
  • 250 g di formaggio fresco spalmabile
  • 80 g di olio di semi di mais
  • 50 g di stevia
  • 120 g di latte
  • 40 g di succo di limone
  • 100 g di amido di mais (maizena)
  • acqua bollente q.b.
  • zucchero a velo a piacere
    panna montata, e frutta fresca, a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 122.3 mg
Białko 5.3 g
Kalorie 844.4 kJ / 201.8 kcal
Tłuszcz 16.7 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Węglowodany 12.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...