Panisse aux tomates confites et au romarin

Panisse aux tomates confites et au romarin

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
15 pièces

Składniki

  • 50 g de tomates confites à l'huile
  • 1 gousse d'ail
  • 125 g de farine de pois chiche
  • 1 c. à café de sel
  • 1 c. à café de romarin déshydraté et haché
  • 500 g d'eau
  • huile pour la cuisson
  • poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 167.4 mg
Białko 1.9 g
Kalorie 152.3 kJ / 36.4 kcal
Tłuszcz 0.9 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 5.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...